۱۴۰۳-۰۲-۲۸

بررسی داستان بازی Bayonetta 3 ساخت استودیو پلاتینیوم گیمز

بازی Bayonetta 3
زمان مطالعه: 4 دقیقه

جدیدترین ساخته استودیو پلاتینیوم گیمز، یعنی Bayonetta 3 بسیار محصول سرگرم‌کننده‌ای است که کاربران حسابی منتظر آن بوده‌اند. نمی‌توان منکر این موضوع شد که ، در ساخت بازی‌های هک اند اسلش بسیار حرفه‌ای است. تا کنون بازی‌های متفاوتی توسط این استودیو ساخته شده است.

جالب است بدانید در مراسم اعطای جوایز سال ۲۰۱۷ بود که برای نخستین‌بار یک تیزر کوتاه از بازی Bayonetta 3 پخش شد و پس از آن دیگر خبری از این بازی نبود.

حالا پس از گذشت پنج سال از معرفی این بازی  بالاخره در اختیار کاربران قرار گرفت. بازی ‌‌Bayonetta 3 یک محصول هک اند اسلش به شمار می‌رود که ساخته استودیوی ژاپنی یعنی پلاتینیوم گیمز است. گفتنی است که این بازی دارای یک مشکل نه چندان بزرگ است که مسیر آن را برای تبدیل شدن به بی‌نقص‌ترین سری خود دشوار کرده است.

داستان بازی Bayonetta 3

داستان بازی Bayonetta 3

درواقع داستان از این قرار است که بازی ‌‌Bayonetta در اولین نسخه خود به همراه دختری به نام ویولا در حال جنگ با سینگولاریتی بود و این مبارزه با شکست بایونتا به پایان رسید. این در حالی است که ویولا به کمک ‌‌Bayonetta در آخرین لحظه نبرد، فرار می‌کند و وارد جهانی بهتر و یا به عبارتی دیگر وارد یک تایم لاین می‌شود.

خرید لپ تاپ گیمینگ

بدین ترتیب ویولا یک وظیفه سنگین بر دوش دارد و آن این است که باید سینگولاریتی را در این تایم لاین تعیین شده شکست دهد. در دو نسخه قبلی از بازی ‌‌Bayonetta تایم لاین‌های متفاوتی برای کاربر نمایش داده شد و در سومین نسخه از این بازی این تایم لاین همچنان نمایش داده می‌شود. بازی و نحوه‌ی شروع آن بیانگر این موضوع است که داستان و روایتی جدید در راه است؛ اما هر داستان به جلو پیش می‌رود متوجه سایر ‌‌Bayonettaها در جهان‌های دیگر نیز می‌شویم. می‌توان گفت که داستان این نسخه از سایر داستان‌های قبلی کمی پیچیده‌تر و دشوارتر است.

البته این دشواری و پیچیدیگی به این معنا نیست که با داستانی گنگ روبه‌رو هستیم. روایت داستان در بازی‌های Bayonetta همواره در ساده‌ترین حالت خود بوده است و سومین نسخه از این بازی با تمام جزئیاتی که به داستان وارد شده، همچنان دارای یک روایت جذاب و دلنشین بارای مخاطب است. در طول این بازی شاهد صحنه‌های اکشن و عجیب و غریبی هستیم که حسابی توجه مخاطب را به سوی خود جلب می‌کند. این اتفاق در حالی است که بازی دو پایان متفاوت را رقم می‌زند که شاید برای پایان اول کمی مخاطب سردرگم شود. اما در پایان اصلی بازی Bayonetta 3 شروعی جدید برای یک ماجراجویی جدید است که می‌‌تواند خبر از نسخه‌های بعدی این بازی دهد. بازی Bayonetta 3 یک بازی سوم شخص هک اند اسلش است که در اغلب مراحل بازی، بازیکنان سکان هدایت Bayonetta را برعهده دارند. درواقع استودیو ژاپنی پلاتینیوم گیمز، برای ساخت یک گیم پلی جذاب و هیجان‌انگیز، به سراغ الهام گرفتن و کمک از سایر سبک‌های بازی‌های ویدیویی رفته است.

به عبارتی دیگر بازی Bayonetta 3 یک بازی ساده نیست. در این بازی شاهد چهار مرحله فرعی هستیم که در اصل یک فرعی به شمار می‌رود. اما همین مسیر فرعی تاثیر بسزایی بر روی روند بازی داشته است و به اتمام رساندن آن اجباری است. در اصل این چهار مسیر فرعی در قالب یک بازی ساید اسکرولینگ در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

همچنین در برخی مواقع از باس فیت‌های بازی از بازی‌های فایتینگ الهام گرفته شده است. در اینجا شما در جلد یک ادژدهای شیطانی و قدرتمند به اسم بایونتا در یک سمت تصویر و باس مورد نظر هم در سمت دیگر تصویر حضور دارد و به مبارزه با یکدیگر می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که مبارزات این گیم‌پلی به هیچ عنوان کار ساده‌ای نیست.

 

در نبردهای که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، به دلیل کم و یا زیاد بودن ضربات معمولی، گاز و گارد گرفتن در الویت‌های متفاوتی انجام شده است که توجه و به کارگیری آن می‌تواند منجربه برنده شدن شما و یا بازنده شدن کاربر شود. به کمک آن‌ها می‌توانید به راحتی دشمنان خود را از سر راه کنار خود بزنید. سیستم مبارزات این بازی به گونه‌ای طراحی شده است که بایونتا با استفاده از مشت و لگد  اسلحه خود قادر است به دشمنان خود آسیب وارد کند که هم کاربران حرفه‌ای و هم غیر حرفه‌ای به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.

به عبارتی دیگر، Bayonetta می‌تواند از ادغام چند کومبو دیگر به وجود آید و یا اینکه با  اسپم کردن دکمه‌ها، کاربر بتواند یک کومبو واحد را پیش گرفته و آن را بر روی تمامی دشمنان خود اجرا کند. با تکیه بر داستان بازی شما در جریان ماجراجویی خود با بایونتاهای دیرگ نیز مواجه می‌شوید و پس از ملاقات با آن‌ها می‌توانید سلاح و شیطان‌هایشان را در اختیار نیز بگیرید.

همین امر سبب می‌شود تا سیستم مبارزات بازی نیز از نظر استفاده از سلاح‌های متفاوت، تنوع بسیاری قائل شده باشد. بدین ترتیب با توجه به شیوه مبارزه‌ی خود می‌توانید از دو سلاح به صورت همزمان بهره ببرید. به عنوان مثال، Ignis Araneae  یک سلاح پر سرعت است که به کمک آن می‌توانید در محیط‌هایی که نیاز است با سرعت بالا حرکت کنید و ضربات را پشت سر هم در کمترین زمان به دشمنان خود وارد کنید؛ اما گفتنی است که آسیبی که با این سلاح به دشمن وارد می‌کنید چندان کاری نخواهد بود. از سوی دیگر، سلاح Ribbit Libido یک سلاح بسیار سنگین برای بایونتا به شمار می‌ود اما در عین حال آسیب بسیار بالایی به دشمن وارد می‌کند. جدا از مراحل فرعی بازی Bayonetta 3 که بسیار خوب به طراحی آن‌ها پرداخته شده است، مراحل اصلی بازی هم از طراحی مناسبی برخوردار است و حسابی برای مخاطب سرگرم کننده خواهد بود.

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ گیمینگ تا ۴۰ میلیون تومان

یکی از ویژگی‌های بازی‌‌های Bayonetta دیوانگی‌های کاراکتر بایونتا و واکنش آن به جهان بازی و دشمنان خود است.

در نسخه سوم نیز، همچنان شاهد این موارد هستیم. در برخی از مراحل بازی کاراکتر بایونتا به طعنه زدن به دیگر کاراکترها می‌پردازد و در برخی دیگر از سکانس‌های بازی شاهد حرکات نمایشی آن‌ها برای نمایش قدرت و اقتدار خود به دشمن است.

هر مرحله از بازی دارای جنگ و نبردهای گوناگونی است یک Verse انجام می‌شود.

در آخر می‌توان گفت بازی Bayonetta 3 یک تجربه هیجان انگیز و جذاب را در هر لحظه از مراحل بازی خود در اختیار مخاطب قرار می‌دهد. بنابراین با این بازی می‌توانید یک لذت ۱۳ الی ۱۵ ساعته را تجربه کنید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *