۱۴۰۳-۰۲-۲۹

چک کردن سریال گوشی آیفون و تشخیص نو و کار کرده بودن آیفون

چک کردن سریال و اکتیو بودن سریال اپل آیفون
زمان مطالعه: 5 دقیقه

ما در این مطلب قصد داریم تا نحوه چک کردن سریال نامبر آیفون و اکتیو بودن آن را به شما توضیح دهیم.

چک کردن سریال گوشی آیفون برای مقاصد مختلفی استفاده می‌شود از جمله:

۱- چک کردن نو یا کار کرده بودن آیفون جدید که خریداری کرده‌اید.

۲- اطمینان از یکسان بودن سریال گوشی آیفون با جعبه گوشی ( محصوصا زمانی که قصد خرید گوشی دست دوم و تطبیق آن با جعبه را دارید.)

۳- اطمینان از این موضوع که آیفون شما قبلا روشن نشده باشد.

۴- اطلاع از زمان باقی مانده از گارانتی بین المللی آیفون جدید (آیفون جدید پس از راه اندازی دارای ۱ سال گارانتی بین المللی اپل است.)

۵- اطمینان از اصالت کالا

چک کردن سریال و IMEI آیفون

شما می‌توانید برای چک کردن سریال و IMEI آیفون از مسیر زیر اقدام کنید.

Setting ~> General ~> About ~> Serial Number

یا می‌‌توانید برای اطلاع از  کد ۱۵ رقمی IMEI گوشی خود از کد دستوری زیر استفاده کنید.

*#۰۶# (ستاره – مربع – صفر – شش – مربع)

پس از مشاهده سریال و یا IMEI گوشی خود باید به آدرس https://checkcoverage.apple.com/ که متعلق به خود شرکت اپل است و اطلاعاتی که از آن بدست می‌آید، برای چک کردن اکتیو بودن آیفون معتبر است مراجعه کنید.

اطلاع از: قیمت گوشی آیفون

چک کردن اکتیو بودن آیفون

نکته: توجه داشته باشید که سایت های دیگری هم در زمینه بدست آوردن اطلاعات گوشی اپل وجود دارد. اما سایت اپل که در بالا معرفی گردید معتبر ترین سایت برای این کار است.

پس از وارد کردن اطلاعات موبایل اپل خود، اطلاعاتی مانند شکل زیر در اختیار شما قرار می‌گیرد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت:

چک کردن سریال اپل آیفون

 

پیشنهاد: قیمت به روز گوشی

در وهله اول و در قسمت بالای صفحه مدل گوشی را می‌فهمیم. همانطور که مشاهده می‌کنید این گوشی موبایل اپل مدل iPhone 12 Pro Max است.

۱- Valid Purchase Date:

چنانچه این گزینه (Valid Purchase Date) برای شما سبز باشد به این معنی است که تلفن همراه شما توسط شرکت اپل پشتیبانی می‌شود و چنانچه گوشی شما گم شده باشد، می‌توانید با استفاده از سرویس Find My iPhone آن را پیدا کنید.

۲- Telephone Technical Support:

مدت زمان خدمات تلفنی اپل ۹۰ روز می‌باشد.

۳- Repairs and Coverage:

خدمات و گارانتی بین المللی شرکت اپل برای تمامی محصولات خود ۳۶۴ روز است. این ۳۶۴ روز از اولین باری که شما گوشی خود را روشن کرده باشید، شروع می‌شود. برای مثال اگر جلوی عبارت Repair and Coverage تاریخ January 11,2022 نوشته شده باشد بدین معنا است که گوشی شما در تاریخ January 12,2021 روشن و فعال سازی شده است. اگر گوشی شما تا بحال روشن نشده باشد عبارت Please Active Your Product را بر روی صفحه مشاهده خواهید است.

چند نکته در هنگام خرید:

۱- چنانچه قصد خرید آیفون جدید دارید به این چند نکته برای اکتیو بودن آیفون دقت کنید. پیشنهاد ما به شما این است که قبل از باز کردن پلمپ گوشی و روشن کردن آن، حتما به سایت فوق سر بزنید و از اکتیو نبودن آن اطمینان حاصل فرمائید.

۲- در مورد گوشی های آیفون جدید یعنی گوشی آیفون ۱۳ به علت سیاست های سخت‌گیرانه اپل واردات مدل های جدید به ۲ صورت Active و Not-Active هستند. علت این امر سخت گیری اپل در مورد پارت نامبر های ZAA و CHA بوده که در منطقه خود فعال نمی‌شوند. طبق این امر وارد کنندگان مجبور شدند تا این گوشی ها را در خارج از کشور Active کرده تا در ایران به مشکلی بر نخورند.

علت اکتیو بودن گوشی آیفون ۱۳ در برخی مدل ها چیست؟

تفاوت اکتیو یا نات اکتیو بودن آیفون

تا قبل ورود سری آیفون ۱۳ اکتیو بودن آیفون مبنی بر روشن شدن آن و عملا دست دوم بودن آن در ایران داشت. پس از ورود iPhone 13 به ابران این شبهه بین طرفداران اپل بود که این مدل ها نیز دست دوم بودند. پس از مدتی و با فراگیر شدن این موضوع در بین مشریان و سردرگمی آنان، قصد بر آن کردیم تا توضیحاتی در این مورد به مطلب خود اضافه کنیم.

از آنجائیکه کشورمان در بین لیست کشورهای تحریم شده می‌باشد، عملا گوشی آیفون های وارد شده به کشور که به دست مصرف کنندگان می‌رسد از طریق نمایندگی اصل اپل (اپل استور) نیست. از طرفی دیگر گوشی موبایل آیفون در ایران طرفداران پر و پاقرصی برای خود دارد. اپل نیز از این موضوع خبر دارد. تعداد کثیری از موبایل های اپل که برای کشور های دیگر تولید می‌شده مانند پارت نامبر ZAA که برای کشور های سنگاپور و هنگ‌کنگ بوده و یا پارت نامبر CHA که مختص کشور چین تولید می‌شده است در کشور سومی به نام ایران اکتیو و روشن می‌شد.

پس از پی بردن این موضوع توسط اپل، این شرکت به شرکت های واسطه که وظیفه تهیه و پخش این محصولات را داشتند تذکری در این مورد داد. این شرکت ها نیز برای آنکه مشکلی در کارشان ایجاد نشود تصمیم گرفتند تا برخی از مدل های خود را مانند گوشی آیفون ۱۳ پرومکس را در برخی از سری ها اکتیو کرده و در برخی نات اکتیو (یا نان اکتیو) باقی بگذارند.

آیا گوشی اپل اکتیو شده به معنای دست دوم بودن آن است؟

خیر. گوشی آیفون اکیتو شده بعد از مدل آیفون ۱۳ به بعد در اغلب مواقع به علت سخت‌گیری های در این مورد، گوشی اپل در کشور هایی که مشکلی ندارند روشن و اکتیو شده و سپس دوباره به تنظیمات کارخانه برگشته و راهی بازار موبایل ایران می‌شوند. لذا با توجه به تمامی این موارد گوشی آیفون اکتیو شده، به معنای دست دوم بودن آن نیست و می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.

 

تفاوت قیمت گوشی آیفون اکتیو شده با گوشی ایفون اکتیو نشده در چیست؟ ارزش خرید کدام مدل بیشتر است؟

مسلما اکتیو بودن یا نبودن گوشی ایفون در قیمت آن تاثیر دارد. گوشی آیفون اکتیو نشده (نات اکتیو) در بازار نسبت به مدل مشابه ولی اکتیو شده آن قیمت بیشتری دارد. این اختلاف قیمت چقدر است؟ این اختلاف قیمت، عدد مشخصی ندارد و در مدل های مختلف با توجه به عرضه و تقاضا متفاوت می‌باشد. اما در بحث ارزش خرید هرکدام بسته به زمانی که موبایل را تهیه  می‌کنید می‌تاوند متفاوت باشد.

چراکه در برخی موارد به علت عرضه زیاد نسخه گوشی اپل اکتیو نشده (نات اکتیو) قیمت آن نزولی می‌شود به قیمت اکتیو شده آن نزدیک میشود. در این حالت مشتریان تمایل بیشتری به تهیه نسخه اکتیو نشده (نان اکتیو) دارند. زیرا در هرصورت خیالشان ازین بابت که گوشی آیفون آنها باز نشده است راحت تر است. اما در برخی از موارد آنقدر اختلاف قیمت بین این دو مورد زیاد می‌شود (اختلاف قیمت های چند میلیون تومانی) که خرید گوشی ایفون نات اکتیو آنچنان منطقی بنظر نمیرسد. ( البته استثنایی هم در این مورد وجود دارد. برخی از مصرف کنندگان تمایل دارند تا با هر اختلاف قیمتی که شده نسخه اکتیو نشده آن را تهیه کنند.)

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *