۱۴۰۳-۰۲-۲۰

بررسی کامل گوشی ناتینگ ۱ میان رده‌ای قوی

گوشی nothing 1
زمان مطالعه: 5 دقیقه

پس از مدت‌ها انتظار و انتشار شایعات، گزارشات و تیزرهای مختلف سرانجام شرکت ناتینگ که توسط بنیان‌گذار وان پلاس یعنی کارل پی تاسیس شده است؛ از اولین گوشی هوشمند خود با نام Nothing phone 1 نیز رونمایی کرد. این بار با وجود اطلاعات بیشتر از این گوشی به بررسی کامل گوشی ناتینگ ۱ می پردازیم.

گوشی ناتینگ ۱ میان‌رده اما پر قدرت

گوشی ناتینگ همانطور که از گذشته می‌دانستیم، دارای پنل پشتی شفافی است که به تراشه میان‌رده کوالکام هم مجهز است.

اما ویژگی که این محصول را از سایر گوشی‌های میان‌رده موجود در بازار متمایز می‌کند، پنل پشتی شفاف است که ظاهری متفاوت به آن می‌بخشد.

با این حال همچنان با طراحی متفاوت و جذابی مواجه هستیم و البته در این بخش از نوار نورانی نیز استفاده شده است.

کارل پی چندین‌بار ادعا کرده است که گوشی ناتینگ ۱ به عنوان دستگاهی متمایز قادر خواهد بود با گوشی‌های آیفون به رقابت بپردازد. اما با یک نگاه به طراحی دستگاه درمی‌یابیم که طراحان گوشی ناتینگ ۱ از آیفون الهام گرفتنه‌اند.

چینش دوربین‌های پنل پشتی دارای لبه‌های تخت و فرم کلی دستگاه، گوشی‌های آیفون را در ذهن ما نیز تداعی می‌کند. با این حال گوشی ناتینگ ۱ تلاش کرده است با ویژگی‌هایی خاص دستگاه خود را از آیفون متمایز کند.

کارل پی در طی معرفی گوشی ناتینگ ۱ گفته است: ما در تلاشیم مردم را به دورانی برگردانیم که نسبت‌به گجت‌ها خوش‌بین‌تر بودند.

قیمت گوشی Nothing 1

گوشی ناتینگ ۱ در نسخه پایه با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، ۳۹۹  پوند قیمت دارد. قیمت گوشی با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی ۴۴۹ پوند می باشد و بالاترین نسخه‌اش با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی نیز قیمتی برابر ۴۹۹ پوند دارد.

از ۴ روز دیگر فروش این گوشی به صورت محدود آغاز می‌شود. گوشی ناتینگ ۱ ابتدا در تاریخ ۱۶ جولای از طریق Kiosk ارائه خواهد شد و سپس از تاریخ ۱۸ جولای در خرده‌فروشی‌ها به فروش خواهد رسید. از تاریخ ۲۱ جولای هم از طریق وب‌سایت رسمی ناتینگ قابل خرید خواهد بود.

بررسی ظاهر و سخت افزار گوشی ناتینگ ۱

گوشی ناتینگ فون ۱ از لحاظ طراحی کاملا منحصر به فرد است و پنل پشت آن دارای حالتی شفاف است و شما به راحتی می‌توانید سخت افزار داخل گوشی را ببینید.

ماژول دوربین این گوشی نیز در گوشه بالا سمت چپ قرار گرفته شده است که توسط نورهای LED ظاهر بسیار زیبایی پیدا کرده است. لبه‌های آلومینیومی و تخت گوشی نیز بر زیبایی آن افزوده‌اند. این گوشی از طراحی Glyph با بیش از ۹۰۰ عدد LED در پشت بهره می‌برد که کاربرد اصلی آن‌ها نمایش نوتیفیکیشن‌های متفاوت است. به عنوان مثال، این نوارهای ال ای دی می‌توانند وضعیت شارژ شدن باتری را به شما نشان دهند یا اینکه می‌توانند به شما اجازه دهند بدانید چه کسی در حال زنگ زدن به شما است.

کاربردهای دیگری نیز برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

گوشی ناتینگ ۱ از یک نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی امولد با رزولوشن Full HD و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد و روشنایی آن بین ۵۰۰ تا ۱۲۰۰ نیت متغییر است.

سایر قابلیت‌های نمایشگر آن نیز شامل پشتیبانی از عمق رنگ ۱۰ بیت و فناوری HDR10+، پوشش محافظتی گوریلا گلس ۵، سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر و یک بریدگی هول پانچ برای میزبانی از دوربین سلفی می‌شوند.

مشخصات فنی

گوشی ناتینگ فون ۱ از تراشه اسنپدراگون ۷۷۸G+  با پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۴۲L در کنار ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی بهره برده است.

باتری آن ظرفیتی برابر ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت دارد که با سرعت ۳۳ وات شارژ خواهد شد. همچنین باتری این گوشی قادر است در عرض یک ساعت به طور کامل شارژ شود و از فناوری شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی و شارژ بی‌سیم معکوس ۵ وات نیز پشتیبانی می‌کند. این گوشی رابط کاربری Nothing OS را بر پایه اندروید ۱۲ اجرا می‌کند و تا ۳ سال آپدیت اندروید را دریافت خواهد کرد و هر ۲ ماه نیز یک به روز رسانی امنیتی برای آن ارائه خواهد شد.

پردازنده‌ی میان‌رده‌ی به‌ کاررفته در گوشی Nothing Phone 1 مبتنی‌ بر لیتوگرافی ۶ نانومتری TSMC است و از CPU هشت هسته‌ای شامل چهار هسته‌ی پرقدرت ARM Cortex-A78 و چهار هسته‌ی کم‌مصرف ARM Cortex-A55 استفاده می‌کند. این سیستم بر روی چیپ مجهز به پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 642L و مودم X53 با توانایی پشتیبانی از شبکه‌ی ۵G است. در ابتدا برخی شایعه‌ها ادعا می‌کردند Nothing Phone 1 از پردازنده‌ی Snapdragon 8 Gen 1 استفاده می‌کند که در داخل گوشی‌های پرچم‌دار حضور دارد.

کارل پی اعلام کرده است دلیل استفاده از پردازنده‌ی میان‌رده به ‌جای پرچم‌دار،‌ این است که پردازنده‌های میان‌رده‌ی امروزی به سطحی رسیده‌اند که برای انجام کارهای عمومی قدرت کافی دارند و در همین حین مصرف انرژی‌شان کمتر از پردازنده‌های پرچم‌دار است و استفاده از آن‌ها هزینه‌ی کمتری روی دست شرکت‌های گوشی‌ساز می‌گذارد. پردازنده‌ی +Snapdragon 778G  به مصرف بهینه‌ی انرژی اهمیت می‌دهد و باعث بهبود شارژدهی گوشی می‌شود.

دوربین گوشی Nothing phone 1

دوربین گوشی ناتینگ 1

گوشی ناتینگ ۱ از یک دوربین دوگانه بهره برده است.  دوربین آن شامل یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور IMX766 سونی و گشودگی دیافراگم f/1.8 است. یک دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی با سنسور JN1 سامسونگ و زاویه دید ۱۱۴ درجه می‌شود.

برای‌‌‌ دوربین سلفی این گوشی نیز از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی IMX471 سونی در نظر گرفته شده است.

از سایر مشخصات گوشی ناتینگ فون ۱ می‌توان به باتری ۴۵۰۰  میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی، سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر و اسپیکرهای استریو و فقدان جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون نیز اشاره نمود.

این گوشی به ‌لطف گواهی IP53 دربرابر نفوذ آب و گرد وغبار از خود مقاومت نشان می‌دهد.

گوشی ناثینگ فون وان در تلاش است دستگاهی متمایز باشد. اما شرکت تحت مدیریت کارل پی این گوشی میان‌رده را همچون اکثر دستگاه‌های رده ‌بالای امروزی بدون شارژر دردسترس قرار می‌دهد. این گوشی برخلاف انتظارات در بازار ایالات متحده عرضه نخواهد شد.

پیشنهاد ویژه : خرید گوشی شیائومی

دیگر امکانات

با فعال کردن قابلیتی به نام  flip to glyph ، می‌توانید به طور خودکار صدا‌های اعلان را با قرار دادن صفحه نمایش تلفن روی یک سطح صاف خاموش کنید. در عین حال اعلان‌های نور گلیف را فعال نگه دارید. شما همچنین می‌توانید نورهای گلیف را به طور کلی خاموش کنید.

یک جورهایی این گوشی می‌خواهد فناوری قدیمی را با خاطرات فناوری‌های قدیمی پیوند بدهد. این امر حتی در فونت ماتریس نقطه‌ای که در منو و نیز در چند ویجت از پیش بارگذاری شده ساعت و آب و هوا استفاده شده، مشخص است.

برنامه ضبط صدا نیز شبیه ضبط ‌کننده‌های نوار آنالوگ طراحی شده و صدای زنگ آن شبیه ساعت‌های دیجیتالی کنار تخت دهه ۸۰ میلادی است.

یکی از ویجت‌ها برای نمایش NFT‌ های شما است. برای برخی این ویجت کاملا بی‌مورد است. اما در واقع یک ژست برای توجه به جنبه‌های تازه دنیای فناوری است.

کاغذدیواری‌های ارائه‌ شده توسط Nothing نیز آینده ‌نگرانه‌ هستند و رمز و راز در خود دارند.

همچنین یکپارچگی در سطح سیستم عامل با خودروهای تسلا به عنوان یک ویژگی آزمایشی در این گوشی انجام شده است. در این صورت کاربر گوشی می‌تواند کنترل‌های خودرو را از طریق تنظیمات سریع گوشی و بدون نیاز به دانلود برنامه جداگانه داشته باشد.

پس کلا گوشی Nothing گوشی خاصی است که هم به دنیای گذشته و هم به دنیای آینده توجه داشته است.

اما به غیر از ظواهر امر، واقعا این گوشی چیز متمایزی نسبت به گوشی‌های اندرویدی ندارد.

خوشبختانه در این گوشی از ایک اندروید ۱۲ سبک و بدون برنامه‌های از پیش دانلود شده غیر ضروری و دستیار‌های مجازی استفاده شده.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *