۱۴۰۳-۰۲-۱۵

بررسی مشخصات گوشی گلکسی A52s؛میان‌رده قوی سامسونگ

گوشی گلکسی a52s سامسونگ
زمان مطالعه: 6 دقیقه

سری گلکسی A سامسونگ محبوب‌ترن و متنوع‌ترین خانواده‌ی سامسونگ به شمار می‌رود. سامسونگ هرسال یکی از اعضای این خانواده را به بازار عرضه می‌کند. سری گلکسی A به دلیل قیمت مناسب و امکانات منحصر به فرد، توانسته در بین کاربران ایرانی جای خود را مستحکم کند. گوشی سامسونگ A52s در زمره همین گوشی‌ها قرار می‌گیرد.

قابل اعتماد بهترین لقبی است که می‌توان به گوشی‌های میان‌رده کمپانی سامسونگ داد. این گوشی‌ها گران‌قیمت نیستند اما در حد و اندازه‌ی یک گوشی پرچم‌دار کارآیی دارند. به نوعی می‌توان گفت از هر نظر قادر هستند رضایت شما را جلب کنند و هرگز شما را از خریدتان پشیمان نکنند.

گوشی گلکسی A52s از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به تمام نیازهای کاربران به خوبی پاسخ خواهد داد. همچنین گفتنی است در عین حال که امکانات بسیاری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد دارای قیمتی مقرون به صرفه نیز است.

درواقع گوشی گلکسی A52s ادامه دهنده‌ی راه گلکسی A52 است، البته بسیار قدرتمندتر. گوشی گلکسی A52s در بسیاری از مولفه‌ها نسبت به برادر بزرگتر خود تغییری نکرده است. همین موضوع بیانگر این مسئله است که غول فناوری کره قصد دارد تمامی کاربران خود را راضی نگه دارد و همزمان با میان‌رده‌های هم‌تراز خود به رقابت بپردازد.

اگر قصد خرید گوشی A52s را دارید بد نیست با مشخصات فنی و نقاط قوت و ضعف این محصول آشنا شوید. در این بخش از تلکام دی به بررسی این گوشی خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید.

مشخصات فنی گوشی گلکسی A52s

  1. نمایشگر ۶٫۵ اینچی سوپر امولد
  2. اسنپدراگون G778
  3. بدنه‌ای از جنس پلاستیک
  4. حافظه رم ۶ و ۸ گیگابایت
  5. حافظه داخلی ۱۲۰ یا ۲۵۶ گیگابایتی
  6. دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی
  7. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
  8. باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپری

با در نظر گرفتن مشخصات فنی گوشی گلکسی A52s ، از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است. یعنی با اختلاف قیمتی حدود یک میلیون تومانی امکاناتی در حد یک گوشی پرچم‌دار را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

خرید گوشی سامسونگ

طراحی و کیفیت ساخت galaxy a52s

مشخصات گوشی گلکسی a52s

این گوشی از لحاظ ظاهری تغییری با نسخه‌ی استاندارد خود نکرده است. گوشی A52s دارای ابعاد ۸٫۴ در ۷۵٫۱ در ۱۵۹٫۹ همچنین وزن این گوشی ۱۸۹ گرم است.

با در نظر گرفتن چنین ابعادی، شما باید برای دسترسی به دکمه‌ی تنظیم صدا و دکمه‌ی پاور، گوشی را کمی در دست جابه‌جا کنید. این گوشی از طراحی مینیمال برخوردار است. پنل پشتی به صورت مات با ظاهری مدرن و جذاب ارائه شده است. گوشی A52s در رنگ‌های یاسی، سبز، مشکی و سفید به بازار جهانی عرضه شده است.

جنس بدنه‌ی این گوشی تماما پلاستیک است و پنل پشتی و فریم را در بر می‌گیرد. مات بودن پنل پشتی موجب شده است تا اثری از لک و چربی بر روی گوشی شما باقی نماند. سیستم دوربین دارای برآمدگی قطوری است. در لبه‌ی راست این گوشی دکمه‌ی تنظیم صدا و پاور تعبیه شده است. در لبه‌ی پایینی درگاه Type-C در کنار جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری، اسپیکر و همچنین میکروفون مکالمه جای گرفته است. درگاه سیم کارت و کارت کارت حافظه به همراه میکروفون دوم در لبه‌ی پایینی قرار دارد.

در گاه سیم کارت این گوشی علاوه بر یک سیم کارت نانو، یک سیم کارت میکرو و یا کارت حافظه‌ی میکرو SD در خود جای داده است. بدین ترتیب اگر مقدار ذخیره‌سازی برای شما کافی نیست، باید از سیم‌ کارت دوم نیز منصرف شوید.

نمایشگر

گوشی گلکسی A52s دارای نمایشگر OLED همراه با رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ است. براساس اعلام رسمی کمپانی Samsung، با استفاده از فناوری Infinity-O در ساخت نمایشگر، از برش لیزری دقیق برای ایجاد حفره‌ی دوربین سلفی استفاده کرده است. این موضوع علاوه بر باریک‌تر شدن حاشیه‌های نمایشگر موجب بیشتر شدن نسبت به بدنه شده است.

به کمک نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، کاربر قادر است کاربردهای مختلفی انجام دهد. البته گفتنی است که نرخ تازه‌سازی این گوشی همواره ثابت است و به دلیل نبود نرخ تازه‌سازی تطبیقی تنها از دو حالت ۶۰ و ۱۲۰ هرتز نیز پشتیبانی می‌کند. براساس ادعای این کمپانی، نمایشگر گوشی A52s قادر است در حالت خودکار به روشنایی ۸۰۰ نیت برسذ تا حتی در زیر تابش مستقیم نور خورشید از لحاظ وضوح مشکلی برای کاربران پیش نیاید.

به کمک الگوی ۵۰ درصدی، روشنایی نمایشگر این گوشی در دو حالت خودکار و دستی قرار می‌گیرد. در مقایسه با نسخه‌ی معمولی، این گوشی روشنایی بیشتری دارد. در حالت خودکار حداکثر روشنایی نمایشگر چیزی در حدود ۵۶ درصد بیشتر است و به عدد ۱۳۰۵ نیت رسیده است. در حالت تنظیم دستی، کمترین مقدار روشنایی که نمایشگر به نمایش می‌گذارد ۲٫۳ نیست است که عدد قابل قبولی است و موجب اذیت چشم نخواهد شد.

اسپیکر

گوشی گلکسی A52s از چینش اسپیکر استریو نسخه استاندارد استفاده می‌کند؛ یک اسپیکر اختصاصی در لبه‌ی پایینی و اسپیکر دوم به صورت یکپارچه در اسپیکر مکالمه قرار دارد. این گوشی از فناوری Dolby Atmos برخوردار است و بلندی صدای راضی کننده‌ای دارد. با این حال، زمانی که صدا را تا بالاترین حد ممکن زیاد کنید با افت کیفیت و تفکیک صدا مواجه خواهید شد. وجود جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون موجب شده است تا در زمان گوش دادن به موزیک و یا تماشای فیلم و سریال دچار مشکل نشوید.

دوربین گوشی گلکسی A52s

تخفیف ویژه لپ تاپ آیدیاپد در تلکام

در بخش دوربین، گوشی A52s تفاوتی با دو نسخه‌ی قبلی خود ندارد و از ترکیب همیشگی واید، اولترا واید، ماکرو و عمق سنج برخوردار است. البته با در نظر گرفتن تراشه جدید و پردازشگر پیشرفته، می‌توان انتظار داشت که با اندکی بهبود ثبت تصاویر روبه‌رو هستیم. دوربین واید گوشی گلکسی A52s مانند دو نسخه‌ی قبلی، یکی از بهترین دوربین‌های موجود در بازار گوشی‌های میان‌رده به شمار می‌رود؛ البته بدون در نظر گرفتن گوشی ردمی نوت ۱۰ پرو. مانند تمامی محصولات سامسونگ، این گوشی هم در نور مناسب تصاویر بسیار خوبی را ثبت می‌کند مه از نظر رنگ، جزئیات و کنتراست کاملا رضایت کاربر را جلب می‌کند. هوای بارانی و گرفته شرایط مناسبی برای عکاسی نیست اما با این حال باز هم تصاویر با کیفیتی ثبت می‌کند.

همچنین دوربین واید این گوشی در محیط‌های تاریک و کم نور تصاویر قابل قبولی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. کنترل نویز تصاویر به شکل متعادل صورت می‌پذیرد تا یک تصویر آبرنگی به ما تحویل ندهد. در حالت نایت مود، کیفیت تصویر خروجی تا بسیار بالایی بهبود یافته است؛ زیرا مقداری از رنگ جزئیات بخش‌های تاریک کاهش یافته است. گفتنی است که گرفتن عکس در حالت نایت مود چیزی در حدود ۵ ثانیه نیز زمان می‌برد. دوربین اولترا واید گوشی گلکسی A52s در شرایط نوری مناسب عملکرد بسیار مناسبی ارائه کرده است اما در بازه دینامیکی سنسور آن نیز محدودتر از دوربین واید عمل می‌کند. بدین ترتیب پیشنهاد می‌شود تنها در شرایط ی از دوربین این گوشی استفاده کنید که قصد ثبت منظره‌ای وسیع نیاز داشته باشد.

این دوربین در شرایط نوری تاریک چندان مناسب عمل نمی‌کند اما حالت نایت مود کمی اوضاع را بهتر کرده است.

نرم افزار و رابط کاربری

گوشی گلکسی A52s به همراه اندروید ۱۱ و رابط کاربری One UI 3.1 به بازار عرضه شد. با توجه به ادعای سامسونگ این گوشی دارای پشتیبانی ۳ ساله است به این معنی که اندروید ۱۴ را هم دریافت خواهد کرد. کمتر کمپانی توانایی اجرای چنین وعده‌ای را دارد. رابط کاربری One UI 3.1 چندان تفاوت خاصی با نسخه‌های پیشین خود ندارد و بسیار روان عمل می‌کند. این قابلیت در طی چند سال گذشته به تکامل رسیده است و تجربه کم نقصی از این سیستم عامل را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. استفاده از رابط کاربری One UI 3.1 بسیار راحت و آسان است.

تخفیف ویژه لپ تاپ تاف گیمینگ در تلکام

یکی از قابلت‌های بسیار کاربردی اندروید ۱۱ که در رابط کاربری One UI 3.1 دیده می‌شود، اعلان‌ها به شکل پیش‌فرض غیر فعال است. پیشنهاد می‌شود به صفحه تنظیمات و جستجوی عبارت Notification History این ویژگی را فعال کنید. اگر اعلانی را به اشتباه حذف کنید، می‌توانید مجددا به آن دسترسی پیدا کنید. این رابط کاربری بی‌تردید یکی از بهترین پوسته‌های اندروید است که استفاده از آن بر روی نمایشگر ۱۲۰ هرتزی به همراه سخت‌افزار قدرتمند، تجربه دلنشینی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.  اما گفتنی است که رابط کاربری One UI 4 با طراحی کاما جدید قادر است این تجربه را در اختیار شما قرار دهد.

باتری و شارژ

باتری گوشی گلکسی A52s مانند دو نسخه‌ی دیگر از این سری، دارای ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است که برای این سخت‌افزار قدرتمند  نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، عدد مناسبی نیز به شمار می‌رود. با توجه به اینکه این گوشی امکان تنظیم نرختازه‌سازی را ندارد و همیشه در حالت ۱۲۰ هرتزی فعالیت می‌کند، از مصرف انرژی بالایی برخوردار است.

با روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر و وای‌فای روشن در حالت ۱۲۰ هرتزی این موضوع نیز تایید می‌شود. این گوشی چیزی در حدود ۱۰ ساعت دوام داشته است که نتیجه قابل پذیرشی به شمار می‌رود. برای مقایسه، گوشی گلکسی A52 با سخت‌افزار ضعیف‌تر و صفحه نمایشی ۹۰ هرتزی ر این تست حدودا ۱۲ ساعت دوام می‌آورد.

گوشی گلکسی A52s با شارژر ۱۵ واتی به فروش می‌رسد و از شارژر سریع ۲۵ واتی برخوردار است. شارژ کامل این گوشی چیزی در حدود ۱ ساعت و نیم زمان می‌برد.

گوشی گلکسی A52s 5G یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های بازار به شمار می‌رود. این گوشی از طراحی زیبا و رنگ‌بندی جذابی برخوردار است و تجربه‌ای در حد و اندازه‌ی یک گوشی پرچم‌دار را در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

گوشی گلکسی A23 را بخریم یا نخریم؟

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *