۱۴۰۳-۰۲-۱۸

۴ اپلیکیشن یادگیری زبان از مبتدی تا پیشرفته

اپلیکیشن یادگیری زبان
زمان مطالعه: 4 دقیقه

همه ما برای سال جدید تصمیم‌‌های بسیاری گرفته‌ایم؛ یک مهارت جدید به مهارت‌هایمان اضافه کنیم یا یک زبان جدید یاد بگیریم تا در روند کار و زندگی‌مان تغییراتی ایجاد کنیم. اگر جزو این دسته هستید و برای یادگیری زبان وقت یا هزینه کافی ندارید به شما پیشنهاد می‌کنیم از اپلیکیشن یادگیری زبان کمک بگیرید.

البته یادگیری زبان با برنامه در گوشی هوشمند ممکن است برای همه جالب نباشد؛ مانند کسانی‌که به کتاب‌های کاغذی بیشتر از کتاب الکترونیکی علاقه دارند. به هر حال، این مقاله درباره ۴ اپلیکیشن یادگیری زبان از مبتدی تا پیشرفته است.

برای راحتی شما در یافتن و دانلود کردن برنامه‌ها، آن‌ها را به انگلیسی نوشته‌ایم.

یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول می‌کشد؟

زبان انگلیسی اولین زبان جهانی است و کشورهای بسیاری به این زبان صحبت می‌کنند. بنابراین برای زندگی در دنیای امروز یادگیری آن واجب است. حتی در معمولی‌ترین لحظات زندگی وقتی با گوشی هوشمندتان کار می‌کنید، به این زبان احتیاج دارید. درجه سختی این زبان برای یادگیری متوسط و حتی آسان است؛ تنها کاری که باید در یادگیری زبان انگلیسی انجام دهید، تمرین و پشتکار است.

بنابراین یک مدت زمان مشخص برای یادگیری زبان انگلیسی نمی‌توانیم مشخص کنیم و تنها به استعداد، پشتکار و مداوم تمرین کردن شما بستگی دارد.

۱٫Duolingo

امکان ندارد در لیست مخصوص اپلیکیشن یادگیری زبان نام Duolingo را ندیده باشید. لویس وون توانست برنامه‌ای را طراحی کند که با بازی، یادگیری زبان را برای هر سنی آسان کند. درواقع این برنامه با ۱۰۰ میلیون کاربر فعال، نمونه اصلی یادگیری زبان با گوشی هوشمند شده است.

duolingo app

اما یک مشکل اصلی که دارد مانند برنامه Rosseta Stone، برنامه کاملی نیست و تنها دایره لغات شما را بهبود می‌بخشد. به طور کلی این برنامه برای یادگیری یک زبان خارجی مناسب است اما برای اینکه از آن زبان استفاده کنید، مناسب نیست.

*این برنامه از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند.

۲٫Rosseta Stone

هرچند اپلیکیشن Rosseta Stone پرتکرارترین و شناخته‌ در لیست‌های یادگیری زبان است، اما نقص‌هایی نیز دارد. این برنامه مانند زمانی که به یک نوزاد صحبت کردن یاد می‌دهیم، آموزش می‌دهد و این بزرگ‌ترین عیب آن است. برای یک بزرگسال که به دنبال یادگیری زبان انگلیسی است قطعا راه‌های بسیار موثرتر و سریع‌تری وجود دارد.

rosseta stone app

در این برنامه کلمات بسیاری به شما آموزش داده می‌شود که ممکن است هیچ‌وقت از آن‌ها استفاده نکنید. حتی ممکن است دو ماه برای این برنامه وقت بگذارید و همچنان در معرفی خود مشکل داشته باشید. در ضمن، برای استفاده از این برنامه باید پرداخت درون برنامه‌ای داشته باشید که در ایران کمی مشکل است.

*این برنامه از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند.

۳٫Memrise

برنامه Memrise برای تمرین واژه‌هایی که یاد گرفته‌اید بسیار سرگرم‌کننده است. تقریبا برای همه زبان‌ها پاسخگو است و می‌توانید دوره‌های استانداردی که براساس کتاب‌های درسی محبوب ساخته شده است را در آن پیدا کنید.

memrise app

درباره روش آموزش این برنامه دو نکته جالب وجود دارد که به اصطلاح میم (meme) و بازی‌گونه (gamification) بودن آن است. این برنامه با استفاده از میم‌هایی که یادآور یک کلمه هستند، بازیگوشانه به شما آموزش می‌دهد.

*این برنامه از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند.

۴٫B-amooz

سه اپلیکیشن یادگیری زبان که قبل از این پیشنهاد کرده بودیم از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کنند. پشتیبانی نکردن از زبانی که به آن صحبت می‌کنیم، زمانی که زبان دیگری را یاد می‌گیریم کمی ادیت‌کننده است. اما این مشکل توسط طراحان ایرانی برطرف شده است و آن‌ها برنامه‌ای برای یادگیری زبان طراحی کرده‌اند.

b-amooz app

این برنامه از زبان‌های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، ترکی استانبولی و عربی پشتیبانی می‌کند. روش تدریس در برنامه بیاموز GTM است که واژه‌آموزی، گرامر، خواندن و شنیدن و در آخر الفبا و تلفظ را پشتیبانی می‌کند.

*درحال حاضر اپلیکیشن زبان بیاموز فقط برای سیستم‌عامل اندروید ارائه شده است و کاربران iOS به آن دسترسی ندارند.

۳ نکته برتر برای یادگیری بهتر زبان

آیا می‌خواهید زبان را آنلاین یاد بگیرید؟ در اینجا ۳ نکته برتر برای زبان آموزان آورده شده است:

۱)  برنامه را دنبال کنید.

یک برنامه روزانه برای خود انتخاب کنید و آن را دنبال کنید. دنبال کردن یک برنامه برای یادگیری زبان این سردرگمی را از بین می‌برد که آیا در مسیر درستی هستید یا نه!

۲) تمرین کنید.

تمرین زیاد بخش مهمی از یادگیری زبان است. زمانی که تمرین مداوم داشته باشید و به برنامه پایبند باشید، به هدفتان خواهید رسید. به علاوه، برای پیشرفت، از برنامه‌های بیشتری برای تمرین بهره ببرید.

۳) انگیزه خود را حفظ کنید.

حفظ انگیزه و تعهد به اهداف خود در یادگیری زبان انگلیسی نیمی از راه موفقیت است. با انگیزه بودن باعث ایجاد اشتیاق برای مطالعه و یادگیری می‌شود؛ در نتیجه بیشتر تلاش می‌کنید. یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ انگیزه این است که هدف نهایی خود را تجسم کنید و اینکه با دستیابی به آن چه حسی خواهید داشت. وقتی بتوانید این احساسات مثبت را ایجاد کنید، انگیزه های لازم را به دست خواهید آورد.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *